DUBINSKO PRANJE NAMEŠTAJA PANČEVO

Nameštaj je neophodno prati makar jednom godišnje.

U prosecu dubinskog pranja se odstranjuju fleke, grinje, neprijatni mirisi i mikroorganizmi koji mogu biti štetni po zdravlje Vaših ukućana i kućnih ljubimaca. Pranje obavljamo kvalitetnim Karcher praškovima bez dugotrajnih mirisa. Ipak, ukoliko želite, miris možemo dodati.

Dubinsko pranje nameštaja obuhvata: pranje mesta za sedenje, naslona, naslona za ruke, kao i eventualnih nečistoća na zadnjoj strani. Pranje ne uključuje i dekorativne jastuke koji se mogu nalaziti na komadu nameštaja.
Dubinski peremo sve vrste nameštaja: trosede, dvosede, fotelje, ugaone garniture, krevete, dušeke, stolice i ostalo.
Nakon pranja, nameštaj zadržava 20-30% vlažnosti. U zavisnosti od uslova u Vašem domu, sušenje može trajati do nekoliko sati.
Dolazak na teritoriji Panceva i okolnih opština je besplatan.

Napomena: Ne peremo kožni nameštaj

GALERIJA

Dubinsko pranje namestaja Pancevo

Dubinsko pranje namestaja

Dubinsko pranje namestaja Pancevo

Dubinsko pranje namestaja

Dubinsko pranje namestaja Pancevo

Dubinsko pranje namestaja

CENOVNIK

Popusti za veća pranja

10%

od 5000 din. do 6999 din.

15%

od 7000 din.

10%

za trudnice i starije sugradjane

Trosed

1600 din.

Bračni krevet

1600 din.

Dvosed

1200 din.

Fotelja

800 din.

Stolica

250 din.

Ugaona garnitura

550 din./po sednom mestu

Singl dušek

jednostrano/obostrano

1100 din./ 1400 din.

Bračni dušek

jednostrano/obostrano

1400 din./ 1800 din.

ČESTA PITANJA

.
Koristimo najsavremenije profesionalne mašine marke Karcher.
Koristimo isključivo profesinalni Karcher prašak koji je bez dugotrajnog mirisa i potpuno je neškodljiv po ljude i životinje. Ostala sredstva, koja koristimo u procesu pranja vozila, su organska i potpuno neškodljiva.
Proces dubinskog pranja se sastoji iz tri faze:
  • Prva faza podrazumeva naprskavanje rastvora vode i praška na površinu.
  • U drugoj fazi se površina četka.
  • Treća faza podrazumeva dubinsko usisavanje vode i prljavštine.
Proces se ponavlja sve dok naš tehničar ne utvrdi da je površina čista.
Kombinacijom profesionalnih mašina i hemije ukljanjamo neprijatne mirise, grinje i mikroorganizme koje se nalaze u meblu.
Ne treba da brinete da će doći do oštećenja pošto isti proces primenjujemo više od 12 godina i imamo iskustva u tome. Ipak, ukoliko je mebl već oštećen ili dotrajao, naš tehničar će Vam svakako skrenuti pažnju na ta mesta koja će biti manje tretirana kako ne bi došlo do većih oštećenja.
Većinu fleka ćemo bez problema oprati, ali na žalost - ne možemo da garatujemo uklanjanje apsolutno svih fleka. I pored velikog iskustva koje imamo postoje fleke koje je jednostavno nemoguće skinuti. Najkritičnije su fleke od urina,krvi i motornog ulja, mada je i ove fleke moguće skinuti sa nekih tkanina. Možemo da Vam garantujemo da će se naši tehničari maksimalno potruditi da operu površine što je moguće bolje.
Nakon dubinskog pranja u meblu ostaje oko 20 procenata vlage. Ovo je vrlo mali procenat koji nikako ne može da naškodi meblu i tkanini. Kada je spoljna temperatura preko 20 stepeni - sušenje traje do nekoliko časova. U zimskim danima - 24h. Na sušenje mogu uticati klimatski uslovi u Vašem domu ili poslovnom prostoru.
Dolazak ne naplaćujemo na teritoriji Pančeva i okolnih bližih opština. Potrebno je samo da vrednost pranja bude veća od 1200 din. Ukoliko, na primer, želite da opereme samo jednu fotelju zbog minimalnog dolaska ćemo pranje ukupno naplatiti 1200 din.
Ne. Nameštaj peremo isključivo u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Ukoliko ste nameštaj izneli napolje, možemo Vam izaći u susret i tu ga oprati ukoliko su na tom mestu obezbeđeni energetski uslovi.

ZAKAŽITE TERMIN